Doe de test

Ook al had jij zelf nog nooit natte voeten door overstromingen, toch kan ook jij je steentje bijdragen om de schade voor anderen te beperken. Misschien stond je zelf al voor een onaangename verrassing? Ook dan kan je allerlei dingen doen om wateroverlast te helpen voorkomen of klaar te staan als het waterpeil toch stijgt. Doe de test en ontdek wat jij kan doen. 

Woon ik in een overstromingsgevoelig gebied?

Kan ik mijn woning beschermen tegen overstroming?

Zeker weten!

Ja

Ik weet het niet

Nee

Kan ik mijn woning beschermen tegen overstromingen?

Kan ik wateroverlast helpen voorkomen?

Wist je dat je ook waterschaarste kan helpen voorkomen?

Denk mee over de Dendervallei

Woon of werk jij in één van de 9 steden of gemeenten langs de Dender én denk je graag met ons mee? In november gaan we graag met jou in gesprek. Deel je ideeën, ga in gesprek met beleidsmakers en mensen uit je buurt en draag zo je steentje bij aan het Strategisch Plan. Meer info volgt in het najaar

Blijf op de hoogte: schrijf je in voor onze nieuwsbrief!