Denk mee over de Dendervallei van morgen!

 

Nadenken over een toekomstige Dendervallei doen we niet alleen met steden en gemeenten, waterbeheerders, middenveldorganisaties en beleidsmakers maar ook met inwoners van de Dendervallei. Benieuwd naar welke participatiemomenten reeds plaatsvonden en welke nog op het programma staan?

Illustratie participatie (puzzel)

Handige tips!

Wateroverlast en waterschaarste, klimaatverandering… het zijn woorden die steeds vaker in ons leven opduiken. Nog nooit natte voeten gehad? Of stond je zelf wel al voor een onaangename verrassing? Iedereen kan helpen om schade door overstromingen of waterschaarste te voorkomen. Ga aan de slag met onze tips en draag mee zorg voor jouw omgeving! 
Illustratie wateroverlast (laarzen)

Denk mee over de Dendervallei van morgen!

 

Nadenken over een toekomstige Dendervallei doen we niet alleen met steden en gemeenten, waterbeheerders, middenveldorganisaties en beleidsmakers maar ook met inwoners van de Dendervallei. Benieuwd naar welke participatiemomenten plaatsvonden om tot het Strategisch Plan van vandaag te komen? Ontdek er hier alles over.

Handige tips!

 

 
Wateroverlast en waterschaarste, klimaatverandering… het zijn woorden die steeds vaker in ons leven opduiken. Nog nooit natte voeten gehad? Of stond je zelf wel al voor een onaangename verrassing? Iedereen kan helpen om schade door overstromingen of waterschaarste te voorkomen. Ga aan de slag met onze tips en draag mee zorg voor jouw omgeving! 
Illustratie participatie (puzzel)
Illustratie wateroverlast (laarzen)

Blijf op de hoogte: schrijf je in voor onze nieuwsbrief!