Aftermovie infomarkten najaar 2023

Op maandag 13 en op dinsdag 21 november kon je tijdens twee infomarkten meer te weten komen over de resultaten van de verschillende onderzoeken die we het afgelopen jaar uitvoerden op de zes alternatieven uit de Inspraaknota. Een alternatief is een combinatie van maatregelen om de wateroverlast in de Dendervallei te verminderen. We onderzochten hoe die maatregelen er uit kunnen zien en welke effecten ze hebben op landbouw, milieu en het watersysteem. Er werd ook een maatschappelijke kostenbatenanalyse uitgevoerd. De resultaten laten ons toe om de sterke en zwakke punten per alternatief in beeld te brengen om uiteindelijk tot een voorkeursalternatief te komen.

Nog twee infomarkten te gaan

Goed nieuws! Ook op dinsdag 28 november en dinsdag 12 december kan je nog in gesprek gaan met onze experten tijdens twee infomarkten in Geraardsbergen en Liedekerke. Nieuwsgierig? Iedereen is telkens doorlopend welkom van 17:00 tot 20:00.

  • 28 november 2023 in Geraardsbergen
    Het Koetshuis in cc De Abdij, Abdijstraat 10, 9500 Geraardsbergen
  • 12 december 2023 in Liedekerke
    Polyvalente zaal in GC Warande, Opperstraat 31, 1770 Liedekerke

Bekijk de aftermovie!

Kan je er niet bij zijn maar ben je toch benieuwd naar hoe alles eruit zag? Onze cameraman ging tijdens de infomarkt in Aalst voor jou op stap. Bekijk de reportage!