Raadpleeg de Onderzoeksnota

We bundelden de vijf combinaties van maatregelen of ‘alternatieven’ in een Onderzoeksnota. Je kan de Onderzoeksnota hier volledig doornemen. Bekijk zeker ook onze video om kennis te maken met de verschillende alternatieven.

Hoe geef ik feedback?

Nog tot en met 8 januari 2023 krijg je de kans om feedback te geven op de Onderzoeksnota.

  • Misschien wil je ons wijzen op bepaalde aandachtspunten binnen of in de omgeving van het betrokken gebied (waterproblematiek, landbouwgebieden, fauna en flora, belangrijke gebouwen en landschappen…) zodat deze kunnen meegenomen worden in het verder onderzoek.
  • Misschien heb je nog aanvullingen op de onderzoeksvragen die ons verder moeten helpen met het verfijnen van de verschillende alternatieven.
  • Vind je dat er een bepaald effect over het hoofd gezien wordt of dat de methode voor de berekening/meting/beschrijving/inschatting van het effect niet voldoende duidelijk is? Geef dit gerust door.
  • Misschien vind je dat er bepaalde onderzoeken ontbreken, heb je vragen bij de aanpak ervan of heb je vragen/aanvullingen bij de voorgestelde fasering van het onderzoek.
  • Misschien wil je een ander alternatief voorstellen, bijvoorbeeld op een andere locatie, een andere combinatie, …

Je kan je feedback bezorgen via onderstaand feedbackformulier. Neem je de Onderzoeksnota liever door op papier? Dan kan je een gedrukt exemplaar inkijken bij je gemeente en je feedback bezorgen via een papieren invulformulier. Je maakt dan best een afspraak op voorhand.

Onderzoeksnota raadplegen in je stad of gemeente

De onderzoeksnota is beschikbaar voor inzage op het administratief centrum (tijdens de openingsuren). Maak steeds eerst een afspraak met de dienst Duurzaamheid via 054/ 43 44 24 duurzaamheid@geraardsbergen.be. Meer informatie over de openingsuren vind je terug op de website van Lokaal Bestuur Geraardsbergen.

Aan de balie op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden via 054/ 50 50 50 of via openbare.werken@ninove.beMeer informatie over de openingsuren vind je op de website van stad Ninove.

Via Dienst Ruimtelijke Ordening, na het maken van een afspraak via ruimtelijkeordening@roosdaal.be of via 054/ 89 13 30. Meer informatie over openingsuren vind je op de website van gemeente Roosdaal.

Via Dienst Omgeving, na het maken van een afspraak via 054/ 64 55 11 of via de website van gemeente Liedekerke.

Via Dienst Omgeving, na het maken van een afspraak via 053/64 06 51 of via omgeving@denderleeuw.be. Meer informatie over de openingsuren vind je op de website van gemeente Denderleeuw.

Via Dienst Milieu, na het maken van een afspraak via 053/ 64 00 12 of via de website van gemeente Affligem

Via de balie Bouwen en Wonen, tijdens de openingsuren van het administratief centrum. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u30 tot 14u30 en woensdag van 13u tot 20u30.  Meer informatie over de openingsuren en contactgegevens via de website van Stad Aalst.

Via Dienst Milieu, na het maken van een afspraak via 052/ 46 82 47 of via milieudienst@lebbeke.be. Meer informatie over openingsuren via de website van gemeente Lebbeke.

Via de stadswinkel, zonder afspraak, tijdens de openingsuren. Meer informatie over de openingsuren vind je op de website van stad Dendermonde.

Feedback formulier Onderzoeksnota

Jouw feedback zal anoniem verwerkt worden in een inspraaknota (zie onder) volgens ons privacybeleid.

En nadien?

In het voorjaar van 2023 verwerken we alle feedback in een inspraaknota. We leggen uit welke feedback we hebben ontvangen en wat we met die feedback zullen doen. Deze inspraaknota zal je kunnen raadplegen op onze website. Vervolgens starten we met de verschillende onderzoeken.